Over ons

Rood-RunnerDe Swing Trike is een unieke elektrische 3-wieler. Het vervoermiddel wordt sinds 2012 in Nederland geassembleerd. Sinds 1 december 2015 is Swing Trike onderdeel van Rood-Runner. Rood-Runner is de volledige eigenaar en het enige verkooppunt van het unieke vervoermiddel op de Nederlandse markt.

 

Wat doet Rood-Runner?

Rood-Runner heeft een groothandelsfunctie en houdt zich bezig met de import en verkoop van “EPT” (Electrical Personal Transporter) oplossingen, oftewel moderne elektrische vervoermiddelen.

Het productportfolio bestaat uit verscheidene elektrische 1-, 2- en 3-wielers voor OP en NAAR het werk. Het aanbod biedt ook oplossingen voor minder validen.

De vervoermiddelen worden geïmporteerd uit de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en China.

 

Wie is Rood-Runner?

Rood-Runner is een kleinschalige, transparante organisatie. Dit resulteert in een “u-vraagt-wij-draaien-meteen” mentaliteit, in elke fase van de relatie: van informatiewinning en offerteaanvraag tot aan de aanschaf en onderhoud van een vervoermiddel.

Rood-Runner streeft naar persoonlijk contact en korte lijntjes met haar klanten. Daarom hebben wij geen webshop. Bent u geïnteresseerd in één van onze mobiliteitsoplossingen? Dan zijn wij bereid het vervoermiddel op locatie te komen presenteren zodat u het zelf kunt ervaren en beoordelen.

De belangrijkste kernwaarden van Rood-Runner naar haar klanten, haar leveranciers en de maatschappij zijn:

  • Servicegerichtheid
  • Excellente performance
  • Respect voor people + planet
  • Innovatief

 

RDW erkend

 

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.rood-runner.com.

Vragen en/of opmerkingen? Laat het Rood-Runner dan gerust even weten.

Graag tot ziens bij Rood-Runner: meer-voor-minder mobiliteitsoplossingen voor werkend Nederland!

 

Jean-Pierre Vos Founder / Owner Rood-Runner & Owner Swing Trike
Jean-Pierre Vos
Founder / Owner Rood-Runner & Owner Swing Trike